پاورپوینت روش استخراج روغن سبوس برنج با سیال تحت فشار و بهینه کردن شرایط با طراحی فاکتوریال
دانشجویان و کاربران گرامی فایل حاضر کامل ترین و جامع ترین فایل پاورپوینت روش استخراج روغن سبوس برنج با روش استخراج با سیال تحت فشار(PFE) و بهینه کردن شرایط استخراج به وسیله طراحی فاکتوریال می باشد. این فایل شامل 61 اسلاید زیبا آموزنده و قابل ویرایش می باشد و در غالب فرمت ppt تهیه شده است که هم اکنون آماده دانلود می باشد. امیدواریم که سودمند بوده و مورد استفاده شما عزیزان واقع گردد .در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند را از فروشگاه سایت خریداری و دانلود نمایید.
استخراج روغن سبوس برنج با روش استخراج با سيّال تحت فشار ( PFE )و بهينهكردن شرايط استخراج به وسيله طراحی فاكتوريال
عناون مطالب :
- بخش تئوری
- بخش تجربی
- نتيجه گيری و آينده نگری
- استخراج و روش های مختلف آن
- سبوس برنج و روغن قابل استحصال آن
- طراحی آزمايش
هدف از استخراج، جداکردن و بازيابی ترکيبات مورد نظر از بافت نمونه است .سادگی، سرعت عمل و بازيابی کمّی ترکيبات مورد نظر از بافت نمونه، بدون کاهش و يا تجزيه شدن آنها و اقتصادی بودن روش.
روغن سبوس برنج (که همچنین به عنوان عصاره برنج نیز شناخته میشود) روغن استخراج شده از جوانه و پوست داخلی برنج میباشد. قابل توجه این است که نقطه دود ۲۱۳ سلسیوس و مزه ملایمی دارد. ساختمان آن مناسب برای پخت با دمای بالا است و به عنوان روغن پخت در چندین کشور آسیایی از جمله ژاپن وچین محبوب است.
موارد استفاده
موم سبوس برنج بدست آمده از سبوس برنج به عنوان یک جایگزین برای موم carnauba در لوازم آرایشی و شیرینی و رنگ کفش و ترکیبات براقکننده مورد استفاده قرار میگیرد.
ترکیبات
روغن سبوس برنج ترکیبی شبیه روغن بادامزمینی با ۳۸% اسیدچرب غیراشباع مونو و۳۷% اسیدچرب غیراشباع و۲۸ % اسیدچرب اشباع است.
تأثیر بر سلامت انسان
کلسترول
مطالعات نشان میدهد که روغن سبوس برنج و ترکیبات فعال آن کلسترول خون را با کاهش کل کلسترول پلاسما و تری گلیسرید و افزایش کلسترول HDL بهبود میدهند. نتایج حاصل از مطالعه بر روی حیوانات نشان داد که ۴۲% کاهش کل کلسترول با کاهش ۶۲% کلسترول LDL را در بر دارد.
ثبات آنتی اکسیدان
مطالعات نشان دادهاند که آنتی اکسیدان در روغن سبوس برنج تقریباً ثابت باقی میماند حتی زمانیکه در درجه حرارات گرم شود. مطالعه تخریب حرارتی و ثبات آنتی اکسیدانهای موجود در روغن با حرارت دادن روغن برای سرخ کردن در درجه حرارت ۲۵۰ سلسیوس برای ۵/۰ و۱ و ۵/۱ و۲ ساعت انجام شدهاست. چگالی روغن سبوس برنج در طول زمان با حرارت دادن و تغییرات مولکولی رخ میدهد که به دلیل فعالیت آنتی اکسیدانی در روغن است. پایداری اکسیداتیو روغن سبوس برنج معادل یا بهتر از سویا و ذرت و کلزا و پنبه دانه و روغن گلرنگ در سیستم شبیهسازی شرایط سرخ کردن عمیق است.