فایل نسخه pdf دستنامه غربالگری اتیسم ترجمه اکبر زاهدی باروق
دانشجویان و کاربران گرامی فایل حاضر کامل ترین و جامع ترین فایل نسخه pdf دستنامه غربالگری اتیسم ترجمه اکبر زاهدی باروق می باشد. این فایل شامل 36 صفحه و درغالب فرمت pdf تهیه شده است که هم اکنون آماده دانلود می باشد. در صورت تمایل می توانید این فایل ارزشمند را از فروشگاه سایت خریداری و دانلود نمایید.
دستنامه غربالگری اوتیسم
کتاب مصور حاضر مرجعی جذاب برای پزشکان ، روان پزشکان ،و شاغلین درحوزه توان بخشی وتمام کسانی که در حوزه تشخیص وکار با کودکان مبتلا به اوتیسم فعالیت دارند فراهم کرده است.
راهنمای پزشکی اوتیسم HANS چک لیست CHATبرای کودکان 18 تا 24 ماهه می باشد.
اوتیسم چیست؟
در حال حاضر این طبقه بندی اختلالات بعنوان اختلالات رشدی گسترده – Pervasive Developmental Disorders یا PDD به منظور تشخیص بیماری در آمریکای شمالی شناخته شده است (کتاب راهنمای تشخیصی و آماری اختلالات روانی ، ۱۹۹۴ چاپ چهارم، انجمن روانپزشکی آمریکا). PDD اخیراً تحت اصطلاح اختلال طیف اوتیسم (Autism Spectrum Disorder) یا ASD قرار گرفته است. بنابراین، وقتی متخصصین یا والدین به انواع مختلف اوتیسم اشاره می کنند، اغلب آنها اوتیسم را از یکی از اختلالات طیفی تمیز میدهند که PDD نیز شامل آن می شود.
هیچ “نوع” استاندارد یا فرد “مشخصی” مبتلا به ASD وجود ندارد. شاید والدین اصطلاحات مختلف در مورد توصیف کودکان مبتلا به این طیف، از قبیل شبه اوتیستیک، گرایش های اوتیسیکی، طیف اوتیسم و اوتیسم بیش فعال یا کم فعال را بشنوند، با این حال، اشخاص تحت طیف اوتیسم در برقراری ارتباط، کمبودهای اجتماعی و حسی دارای وجه اشتراک می باشند که در عین حال در خصوص شدت، تعداد علائم یا سن شروع آن متفاوت هستند.
علائم اوتیسم چگونه آشکار می شوند؟
اوتیسم ناشی از اختلال عصبی است که بر رشد و عملکرد مغز تاثیر می گذارد. اوتیسم یک اختلال طیفی بشمار میرود. بعبارت دیگر، علائم و ویژگی های آن می توانند در طیف گسترده ای از ترکیبات یعنی از خفیف تا شدید نمایان شوند. دو کودک با تشخیص مشابه می توانند بسیار متفاوت از یکدیگر عمل کنند و دارای مهارتهای مختلف باشند.