فایل جامع کتاب ادبیات تطبیقی جلد هفتم (مطالعات بینارشته ای ادبیات تطبیقی)
قابل توجه کاربران و دانشجویان عزیز و گرامی: فایلی که هم اکنون معرف حضور شماست جامع ترین و کامل ترین فایل pdf کتاب ادبیات تطبیقی جلد هفتم (مطالعات بینارشته ای ادبیات تطبیقی) تالیف علیرضا انوشیروانی می باشد. این فایل شامل 247 صفحه می باشد و در غالب فرمت pdf تهیه شده و هم اکنون آماده دانلود است.امیدواریم که سودمند بوده و مورد استفاده شما سروران گرامی واقع گردد. در صورت تمایل و نیاز می توانید این فایل ارزشمند و مفید را از فروشگاه سایت یوفایل خریداری و دانلود نمایید.
مطالعات بينارشته اي ادبيات تطبيقي
ارتباط ادبيات با هنرهاي زيبا از دوران باستان همواره مطرح بوده است. همراهي شعر و نقاشي يكي از بارزترين نمون ههاي اين ارتباط است كه در فرهنگ هاي مختلف پيشينة ديرينه دارد. نخستين بار سيمونيدس 1 (وفات 469 قبل از ميلاد) به اين ارتباط .(40 به نقل از هينز، 2 ) « نقاشي شعر خاموش و شعر نقاشي گوياست » : اشاره مي كند شعر همانند » : هوراس، 3 فيلسوف رومي، شعر و نقاشي را مقايسه كرده و معتقد است117 ).
افلاطون، 4 شعر و نقاشي را مردود مي شمارد چون هر دو تصويري ) « نقاشي است غيرواقعي از زندگي و طبيعت ارائه م يدهند. وي معتقد است كه تقليد شاعر و نقاش از زندگي، به خلاف آنچه فيلسوف از زندگي ارائه مي دهد، به تصويري وه مآلود مي انجامد كه براي جامعه مضر است (كتاب 7). ارسطو، 5 مانند افلاطون، عقيده دارد كه شعر و نقاشي هر دو از زندگي و طبيعت تقليد مي كنند ولي عقيده دارد كه هنرمند بايد طبيعت .( مطلوب را براي بازنمايي برگزيند.
اختصاص « ادبيات و هنرهاي ديگر » رنه ولك فصلي از كتاب نظرية ادبيات را به مي دهد و اظهار ميدارد: روابط ادبيات با ساير هنرهاي زيبا و موسيقي سخت متنوع و پيچيده است. گاهي شعر از نقاشي و مجسمه سازي و موسيقي الهام گرفته است. آثار هنري هم مانند اشخاص و اشياي طبيعي مي توانند موضوع شعر قرار بگيرند.